Als het koud moet zijn….

Ice cubes

Ice crushed

Onze stevige ijsblokjes zijn gemaakt van fijn gefilterd water om ervoor te zorgen dat elk ijsblokje een prachtig doorschijnend stukje ijs is. Elk ijsblokje is liefdevol gedroogd voordat het in de zak gaat, zodat ze niet aan elkaar kleven. Zorg ervoor dat u een zak van The Ice Cubes Co° in de vriezer heeft en gooi een handvol in cocktails en alcoholische dranken, geniet met een smoothie bij het ontbijt, of geniet gewoon van een glas heerlijk gekoelde frisdrank .

Verpakt per 2 kg per zak – 6 per doos

Hiervoor is er een speciaal daarvoor ontwikkelde ijsmaler voor het crushen van gedroogde ijsblokjes. Deze zijn van de perfecte grote om uw cocktails en dranken te koelen zonder dat ze verwateren.

 

Vul je glazen tot aan de rand en vul ze met heerlijke cocktails, shakes of smoothies.

Het is ook ideaal voor het koelen van wijn en champagne …

 

  • Verpakt per 2 kg per zak – 6 per doos

 

 

Ice balls

De vorm en grootte van ijs is zeer belangrijk voor een mixologist. Net daarom gebruiken ze graag balvormig ijs dat een veel grotere kern heeft. Dit zorgt voor een zeer beperkte verwatering door smeltend ijs zodat de ‘perfect serve’ wordt bekomen. De IJscentrale gebruikt gezuiverd en gefilterd water. Het ijs wordt onder druk vervaardigt: het kan dus niet uitzetten. Op deze manier garanderen we de uitzonderlijke hardheid van de ballen, wat niet alleen onontbeerlijk is maar ook een uitzonderlijk mooi resultaat levert.