IJSBLOKJES

Onze stevige ijsblokjes zijn gemaakt van fijn gefilterd water om ervoor te zorgen dat elk ijsblokje een prachtig doorschijnend stukje ijs is. Elk ijsblokje is liefdevol gedroogd voordat het in de zak gaat, zodat ze niet aan elkaar kleven. Zorg ervoor dat u een zak van The Ice Cubes Co° in de vriezer heeft en gooi een handvol in cocktails en alcoholische dranken, geniet met een smoothie bij het ontbijt, of geniet gewoon van een glas heerlijk gekoelde frisdrank .

En wil je feesten, vul de gootsteen met blokjes om al je flessen en blikjes ijskoud te houden!

ICE CRUSHED

Hiervoor is er een speciaal daarvoor ontwikkelde ijsmaler voor het crushen van gedroogde ijsblokjes. Deze zijn van de perfecte grote om uw cocktails en dranken te koelen zonder dat ze verwateren.

Verpakt in zakjes van 2 kg zijn ze ideaal om ze steeds in je vriesvak te hebben, klaar voor gebruik.

Vul je glazen tot aan de rand en vul ze met heerlijke cocktails, shakes of smoothies.

Het is ook ideaal voor het koelen van wijn en champagne …

IJSBALLEN

Glashelder en keihard met een trage smeltcyclus. Wij bieden je perfecte, glasheldere ijsballen aan. Prachtig voor je presentaties, onmisbaar in cocktails !

De vorm en grootte van ijs is zeer belangrijk voor een mixologist. Net daarom gebruiken ze graag balvormig ijs dat een veel grotere kern heeft. Dit zorgt voor een zeer beperkte verwatering door smeltend ijs zodat de ‘perfect serve’ wordt bekomen. De IJscentrale gebruikt gezuiverd en gefilterd water. Het ijs wordt onder druk vervaardigt: het kan dus niet uitzetten. Op deze manier garanderen we de uitzonderlijke hardheid van de ballen, wat niet alleen onontbeerlijk is maar ook een uitzonderlijk mooi resultaat levert.

De ballen kunnen worden gebruikt in cocktails maar ook in je favoriete spirits.

Prachtig, ronde ballen met afmeting 45 mm diameter.